Kids

Nieuws

11 augustus 2020

Aanmelden slechts beperkt mogelijk

Wat is het fijn dat steeds meer ouders Horizon weten te vinden. Helemaal goed is het om te horen dat er doorgaans positief over onze school gesproken wordt. Dit komt vast mede door onze huidige ouders, dus dank voor jullie positieve betrokkenheid!

 

Momenteel ontvangen wij veel verzoeken van ouders die hun zoon(s) of dochter(s) bij ons op school zouden willen laten starten.

Jonge kinderen die (bijna) vier jaar worden kunnen vooralsnog - mits regulier onderwijs passend is - zonder wachttijden starten in schooljaar 2020-2021.

Echter, er is niet in alle groepen ruimte op dit moment. Voor het schooljaar 2020-2021 zitten de groepen 4, 5, 7 en 8 vol.

Voor meer informatie verzoeken wij geïnteresseerde ouders om contact op te nemen met de leiding van de school voor meer informatie. Vooral ouders die verhuisd zijn/gaan verhuizen vragen wij contact op te nemen met de school!

Dit kan door een mail te sturen naar directie@horizonlelystad.nl. Vermeld ook graag een telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken!

 

Wij zullen te allen tijde met u contact opnemen!

 

Graag tot horens of tot ziens op Horizon!

25 mei 2018

privacy

Privacy

 

Privacyprotocol SCPO Lelystad

 

SCPO LELYSTAD, waaronder onze school valt, heeft een privacyprotocol op de website staan. Via de link: "Privacyprotocol" van SCPO Lelystad, dat op onze homepage staat, kunt u deze inzien of downloaden.